Schimbarea revoluționară a Reddcoin: Dovada vitezei de mers (PoSV) | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Schimbarea revoluționară a Reddcoin: Dovada vitezei de mers (PoSV)

Schimbarea revoluționară a Reddcoin: Dovada vitezei de mers (PoSV)

Ieri, am menționat motivele posibile pentru priceremaining Reddcoin lui atât de scăzut, așa cum a fost blocat într-un două-patru Satoshi rut de ceva timp. Cu toate acestea, din cauza interesului reînnoit datorită noii dezvoltări a Dovada Stake Velocity algoritmului (PoSV), motivele menționate anterior nu mai sunt suficiente pentru a suprima este prețul. - Dustin O'Bryant, fondator și editor al Coin Scurt

Mai devreme astăzi, Reddcoinannounced planurile sale de implementare a unui algoritm PoSV (update: Macand pentru Windows Reddcoin portofel upgrade de tutoriale pentru POSV) pentru a înlocui actualul său POW unul. Anunțul a condus la o creștere impresionantă de 300% în prețul Reddcoin de la o simpla 3 satoshis la 12. Mișcarea revoluționară de Reddcoin vine ca o surpriză pentru oricine care a urmat este de dezvoltare de la lansarea Reddcoin în luna februarie, dar a prins atenția altor membri ai lumii pentru moneda digitală.

Reddcoin PoSV: Ce trebuie să știți

Raționamentul și explicarea PoSV se bazează pe informațiile făcute publice de dezvoltatorii monedei pe sub Reddit lor, și vine în două părți: o addressto academică necesitatea de punere în aplicare noi măsuri pentru a salva declinul monedei aflate în dificultate anterior de valoare pe bursele, precum și ca FAQ bookletoutlining detaliile noului sistem, ambele din care sunt disponibile în format PDF.

PoSV este conceput pentru a combate amenințarea de miningequipment ASIC superioară, care este în prezent distruge valorile multor altor monede cu capacitatea sa de a drastic outmine CPU și GPU instalații. Ca un algoritm imunitar ASIC, PoSV va proteja moneda de a fi puternic exploatate și fac obiectul unui dumping asupra schimburilor. În plus, PoSV oferă stimulente pentru deținătorii săi doar prin având în portofelul său deschis și on-line, care vine la o rată de 5% annually- interes care este mai mare decât majoritatea monedelor PoS, dar nu atât de mare încât provoacă inflația să iasă de sub control.

La efectul punerii sale în aplicare, minerii care se achiziționează în prezent Reddcoins vor continua să fie capabil de a mea Reddcoin de ceva timp, dar înjumătățirea blocul a fost crescut la o dată la 50.000 de blocuri, care ar trebui să fie în jur de 35 de zile. După 3 până la 6 halvings, poc va fi retras, iar sistemul va fi portat pur PoSV. Acest lucru care va elimina capacitatea de a mea direct Reddcoin.

Dacă eu nu pot Mina Reddcoin, Ce Criptomonedă Ar trebui să mă mina?

În schimb, minerii care doresc să exploateze Reddcoin va trebui să se alăture multipools miniere care vor fi stabilite la mina alte monede digitale. Aceste monede vor fi apoi vândute, folosit pentru a cumpăra reddcoins, și în cele din urmă, plătite minerilor (similar cu blackcoin). Partea buna la acest lucru este că, cu PoSV, minerii nu trebuie să cumpere unelte miniere ASIC, în scopul de a ține pasul, și riscul cu care se confruntă echipamentul care expiră datorită utilizării intense înainte de a-și recupera rentabilitatea investiției, care a fost observată cu BitcoinASICs.

De multipools poate fi setat la monede de mină care utilizează algoritmi rezistente ASIC. Dincolo de faptul că, acest lucru va elimina presiunea de vânzare constantă din bazine, care a fost deține valoarea Reddcoin lui în jos, și se va înlocui cu cumpararea de presiune, de la multipools cumpărare Reddcoin, care va ajuta la creșterea valorii Reddcoin lui.

Deci, cum vor fi produse noi Reddcoins?

În sistemul PoSV, baterea apare atunci când un portofel Reddcoin sincronizeaza cu blockchain și verifică tranzacțiile într-un mod care este similar cu minerit. Prin verificarea constantă, rețeaua rămâne mai sigură și miza de reddcoins este autentificat. Thss vă permite să primiți o medie anuală a dobânzii de 5%, atâta timp cât portofelul rămâne on-line.

Actualul PAC total de monede este de 109 miliarde, dar PoSV, în teorie, va însemna că este o sursă infinită. Cu toate acestea, pe măsură ce numărul total de monede va fi în jur de 30 de miliarde de când POW se oprește și începe PoSV, va dura un timp foarte, foarte mult timp pentru a ajunge chiar și anterior 109 miliarde de așteptat.

Acest risc insondabil anterior în PoSV va fi puternic monitorizată de orice alt Scryptaltcoin. Monede Scrypt care se confruntă cu dilema de a fi puternic minat de echipamente pentru ASIC nu mai poate fi necesar să ia în considerare posibilitatea de a mineritului îmbinată pentru a atrage mineri. Miniere fuzionată poate părea ca un stimulent pentru unii, dar reprezintă o amenințare a monedei mai slabe fiind „preluată“ de cea de valoare mai mare pe termen lung.

Cum se va Reddcoin lui POSV Algoritmul de ajutor Alte Cryptocurrencies?

Dacă acest nou algoritm prinde fără o probleme, domnia mașinilor ASIC-ul poate fi foarte bine aproape de data de expirare. Fără necesitatea de a achiziționa platformele miniere ASIC, care pot de multe ori costa in sus de 10.000 $, pasionaților miniere pot continua să folosească mașinile lor de auto-asamblate pentru a genera venituri merită.

Reddcoin nu este străin de idei inovatoare. În interval de doar câteva luni, Reddcoin a făcut valuri cu lansarea IPO sale, urmat la scurt timp de la începutul platformei Reddcoin Broadcast, care este în esență un serviciu pentru oameni să se răspândească mărci sau mesajele lor pe social media, cu o mică mult amplificată. Acum, cu această nouă dezvoltare, comunitatea Reddcoin pe Reddit are un sens reinnoit de încredere în moneda, iar dezvoltatorii săi. O mare îngrijorare a fost exprimat cu privire la cazul în care moneda a fost pierde lupta pentru a fi cel mai bun pentru moneda digitală pe piață, ca urmare a unei valori extrem de scăzute adusă de investitori abili manipulau Reddcoin pe piețele de schimb, dar care a evaporat acum.

Este sigur că acest lucru un timp foarte interesant pentru monedele digitale, în general. În opinia mea personală, ar fi inteligent pentru a menține ochii pe Reddcoin

* Autorul nu are participații în Reddcoins, dar ar plăcea dacă ar putea să se înece în ea.

Știri asociate


Post Altcoin

Cum să cumpărați Litecoin cu Paypal, un card de credit sau un transfer bancar

Post Altcoin

Progresul lui Bitcoin este o combinație de platforme viitoare Imposibile, parte 2: Counterparty, Open Bazaar și multe altele

Post Altcoin

Ce este Dogecoin

Post Altcoin

Dogecoin acceptat de Twitch.tv!

Post Altcoin

Kickstarter pentru sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

De ce Reddcoin este moneda socială

Post Altcoin

FIMK - Revoluționarea economiei Finlandei cu criptocurrency

Post Altcoin

Cum puteți obține o adresă personalizată Bitcoin

Post Altcoin

O metodă simplă de a vă spori securitatea Bitcoins

Post Altcoin

Raportul zilnic Bitcoin: CheapAir acceptând Dogecoin și Litecoin, DigitalTangible Gold la Bitcoin Exchange și multe altele

Post Altcoin

Cum sa faci bani cu Bitcoin - 99Bitcoins Studii de caz

Post Altcoin

Ce este Dogecoin, moneda de caritate?