Tutorial despre cum să vă conectați la portofelul Reddcoin POSV | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Tutorial despre cum să vă conectați la portofelul Reddcoin POSV

Tutorial despre cum să vă conectați la portofelul Reddcoin POSV

Așa cum mulți dintre voi știți, dezvoltatorul principal al Reddcoin, Laudney, announcedthe eliberarea oficială a v1.3.0.0 Reddcoin POSVWallet astăzi. Deși nu este necesar să faceți upgrade la acest portofel imediat, ca și comutatorul complet la POSV nu se va întâmpla până la 02 august 2014, utilizatorii ar trebui să ia în considerare trecerea Reddcoin cât mai curând posibil. Spre deosebire de upgrade-uri anterioare portofel, acesta ia un pic mai mult de lucru, așa că vă vom ajuta să-l ia pas cu pas:

Descărcați Wallet nou Reddcoin POSV

Noul portofel poate fi obținut de la Github, accesând acest link. Alegeți sistemul de operare pentru a descărca formatul corespunzător. Acest ghid se va concentra pe versiunea Windows a portofel, dar poate fi actualizat pentru a include Linux, Mac și, eventual, în viitor.

Criptarea dvs. Wallet actual Reddcoin

ATENȚIE: Când criptează portofel, asigurați-vă că a înregistra criptare parolă într-un mod în care nu se poate uita ea, și că nimeni altcineva, poate fi accesat. Dacă pierdeți parola, nu puteți utiliza portofelul.

Deschideți actual portofel Reddcoin, faceți clic pe „Settings“, apoi „Wallet Criptați“

Acest lucru va aduce meniul pentru a introduce parola de criptare te. Încă o dată, vă rugăm să fiți atent cu asta. După criptarea portofelul, trebuie să aveți parola de a utiliza fondurile în ea. Dacă pierdeți parola, orice Reddcoin din portofel sunt efectiv pierdute, de asemenea. În timp ce eu nu aș sugera să păstreze o copie a portofel, care este necriptat, deoarece aceasta nu este o practică sigură, dacă nu sunteți sigur că vă puteți aminti o parolă, sau ține pasul cu un record, și preferă să renunțe la faptul că securitatea, atunci ar trebui să facă o copie a portofel necriptat înainte de ao cripta. Cu toate acestea, după cum am spus, că nu este un mod sigur de a stoca orice monedă digitală.

Backup-ul Reddcoin Wallet.dat

După ce ați criptat portofelul Reddcoin, faceți o copie a fișierului wallet.dat care se află în dosarul Reddcoin.

Asigurați-vă că inserați această copie într-un alt director decât wallet.dat dvs. Reddcoin normale. Este o idee chiar mai bine pentru a face o copie de pe o unitate flash, hard disc extern, un alt computer, sau toate cele de mai sus.

Dezinstalați Vechi Reddcoin Wallet și instalați noua Reddcoin POSV Wallet

Pentru a dezinstala vechiul Reddcoin portofel, mai întâi ar trebui să rulați aplicația de dezinstalare

Acest lucru va lăsa unele fișiere intacte. Trebuie să ștergeți acum toate fișierele rămase, cu excepția wallet.dat.

Acum, copiați reddcoin-1.3.0.0-win.zip în folderul Reddcoin, și dezarhivați-l.

Acest lucru va face noi dosare, astfel încât navigați la dosarele sub create în directorul dvs. Reddcoin, reddcoin-1.3.0.0-win32 și rulați aplicația reddcoin-1.3.0.0-win32-configurare.

În timpul procesului de instalare, vi se va cere să furnizeze directorul Reddcoin. Asigurați-vă că selectați folderul care conține wallet.dat dvs. Reddcoin.

0

Lansarea noului Wallet Reddcoin POSV

Acum, navigați la aplicația-Reddcoin qt, lansați-l, și rețeaua Reddcoin ar trebui să înceapă să se sincronizeze. Este posibil să observați că eu sunt, folosind o comandă rapidă, după cum am folosi -datadir = „CaleFolder“ directe în cazul în care sunt stocate fișierele de date Reddcoin. Acest lucru nu este necesar, dar eu o fac pentru a evita umplerea SSD meu. Puteți ignora faptul că, dacă nu aveți un motiv pentru a stoca toate fișierele de date în același director.

Acum, tot ce trebuie să faceți este să așteptați pentru ca rețeaua să ajungă din urmă. Mina este în prezent în listă „nu există surse disponibile bloc“, deși, în general, care se va clarifica cu un pic de timp, și ar trebui să devină mai puțin frecvente ca mai mulți utilizatori a comuta la noul portofel. Actualizare: Este acum sincronizarea! Imaginea este actualizat pentru a arăta că.

2

Știri asociate


Post Altcoin

Ethereum ridică 6.4 milioane USD în primul trimestru al vânzării Genesis

Post Altcoin

Bitcoin și viitorul banilor

Post Altcoin

Tutorial: Cum să utilizați portofelul Darkcoin și Darksend

Post Altcoin

Multisig: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Statul Dogecoin

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) este acum înarmat cu Multisig

Post Altcoin

Gavin Andresen vă arată cum să implementați o protecție a fișierelor de portofel cu doi factori

Post Altcoin

EasyMiner de la Myriad aduce Myriadcoin piețelor noi

Post Altcoin

Testul de înșelătorie Bitcoin - 10 instrumente pentru a determina dacă o afacere Bitcoin este legitimă

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin și Revoluția Bazarului Deschis

Post Altcoin

Cum să cumpărați cardan (ADA) în 3 pași simpli: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Cum să cumpăr IOTA: Un ghid de bază pentru începători