Broc Pierces Realcoin este o idee proastă, și acesta este motivul pentru care | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Broc Pierces Realcoin este o idee proastă, și acesta este motivul pentru care

Broc Pierces Realcoin este o idee proastă, și acesta este motivul pentru care

Brock Pierce, Bitcoinentrepreneur și membru al consiliului nou ales al Fundației Bitcoin, și-a prezentat planurile sale de a dezvolta un nou cripto-monedă. Proiectul lui Pierce, Realcoin, își propune să construiască o nouă structură de plată pe partea de sus a blockchain care permite transferul fără sudură de dolari.

Deci, punct de vedere tehnic, Realcoin nu este complet independent cripto-monedă în sine. Ea pur și simplu aduce tehnologia blockchain la dolarul american. Prin aducerea tehnologiei cripto-valută la dolar, aceasta ar permite un sistem de plată descentralizat pentru a concura cu modelul bancar tradițional, fără a contesta direct infrastructura de bază a sistemului bancar sau de monopol guvernul Statelor Unite cu privire la emiterea de bani și reglementarea acestuia livra.

Din moment ce operează pe partea de sus a blockchain Bitcoin, utilizatorii de Realcoin vor primi transferuri bănești instant și, practic, fără costuri care se bucură cu Bitcoin în timp ce încă utilizați de dolari. Realcoin acționează ca un simbol, care reprezintă proprietatea de dolari; Pierce speră că acest lucru se va face în monedele care se ocupă digitale mai puțin de un hassle, deoarece Realcoin va avea un raport de 1: 1 de schimb, ceea ce înseamnă că o Realcoin va fi în valoare de un dolar, mai degrabă decât un mic număr zecimal, care este în continuă schimbare. Pierce speră că legarea Realcoin la dolar va elimina volatilitatea că experiențele de preț Bitcoin, care conduce mulți oameni departe de utilizarea Bitcoin, deoarece nu-l văd ca un magazin sigur, stabil de avere.

Realcoin, în conformitate cu Pierce, va avea un record în timp real a tuturor rezervelor USD deținute în cadrul sistemului de plăți Realcoin. Această înregistrare va permite utilizatorilor să vadă nu numai câți bani au în posesia lor, dar, de asemenea, va permite oricui să vadă cantitatea de dolari vehiculate sau tezaurizate în sistemul de plăți. Nu va fi, de asemenea, o înregistrare completă a rezervelor USD Realcoin care va fi autentificat de blockchain, ceea ce face registrul Realcoin transparent și fiabil.

Pierce intenționează să extindă Realcoin până în întreaga lume financiară ca el poate; Coindesk raportează că el a fost în contact cu mai multe bănci și lucrează cu ei pentru a integra Realcoin în infrastructura lor ATM. Această integrare va permite utilizatorilor să tranzacționeze cu Realcoin în orice loc unde au acces la un Realcoin integrat ATM.

Dar este Realcoin într-adevăr în valoare de timp și efort? Are oferi cu adevărat ceva substanțial pentru comunitatea cripto-valută?

Realcoin Rezolvă numai deficientă Bitcoin temporare

 

Este clar că obiectivul Brock Pierce cu Realcoin este de a rezolva unele dintre problemele care sunt sursa de reclamații din partea scepticilor Bitcoin. Prin eliminarea volatilității și a cursurilor de schimb instabile, în consecință, două dintre principalele argumente anti-Bitcoin dispar.

Cu toate acestea, acele probleme care nu sunt Realcoin rezolvă probleme inerente cu Bitcoin, acestea sunt probleme care se vor rezolva în timp, deoarece Bitcoin devine mai adoptat pe scară largă. Cele două puncte principale de vânzare ale Realcoin-nu volatilitate și stabile de schimb cripto-USD ratele sunt greu cure pentru defecte majore în protocolul Bitcoin. Dacă Pierce într-adevăr a vrut să facă un cripto-monedă care rezolvă problemele presante Bitcoin, atunci de ce nu doar lucra la îmbunătățirea protocolului Bitcoin în sine? Nu este treaba lui ca membru al consiliului Fundației Bitcoin pentru a promova acceptarea Bitcoin și dezvoltarea de codificare sale de bază?

Volatilitatea prețului Bitcoin va aplatiza ca monedă digitală devine mai larg de acceptare în rândul populației generale. În consecință, volatilitatea prețurilor Bitcoin domoleste, ratele de schimb BTC-USD se va stabiliza. Deci, într-adevăr Realcoin este doar pur și simplu nu este necesar, în cazul în care tot ce realizează este de a rezolva două „probleme“ temporare Bitcoin se confruntă în prezent. Desigur, ne-ar dori să vadă o actualizare pentru Bitcoin de bază care rezolvă problema centralizare minieră Bitcoin, mai degrabă decât cu o rată de schimb dolar „stabil“. De ce nu este Pierce lucrează la asta? Prin efectuarea unui astfel de proiect, îl face să pară ca și în cazul în care Brock Pierce nu-i pasă de poziția sa în cadrul fundației care-Bitcoin a fost ciuruite cu scandalrelating la umbrite sau trecut-lui Pierce Bitcoin în sine.

Realcoin Încercările de a anula potențialul de Crypto Moneda

Nu este nevoie de niciun fel pentru o nouă monedă, care va rezolva aceste probleme Bitcoin mici; cu atât mai puțin necesar este o monedă care va rezolva aceste probleme prin ea însăși conectarea în mod indisociabil de o monedă fiat. Prin crearea unei monede de jetoane digital, care este susținută de o altă monedă jeton învinge complet scopul cripto-monedă cu totul.

Cripto-valute, cum ar fi Bitcoin sunt proiectate să funcționeze ca aurul; Bitcoin și alte valute digitale sunt „în mod natural“ limitate, divizibil, fungibile, și portabil. Aceste calități sunt patru dintre principalele calificative de bani. Aceste patru calități sunt un motiv mare de ce aurul a devenit bani. Cu toate acestea, aurul a avut un defect care Bitcoin nu are. Natura fizică a aurului și anume dimensiunea și greutatea sa-a dat naștere la o dorință pentru o modalitate de a face aur mai ușor de transportat. Această dorință este modul în care a venit bani de hârtie în existență. Și odată ce guvernele au reușit să rupă legătura dintre aur și certificatele sale de hârtie, au avut acces la o sursă infinită de bani, care a fost sursa unora dintre cele mai grave dezastre economice din istorie.

Dar Bitcoin nu suferă de defectul fatal care a dat naștere la bani de hârtie; cu Bitcoin, nu există cerințe de depozitare. Bitcoin nu există în lumea fizică, este imponderabil si spatiu. Minimă de stocare fizică necesară pentru Bitcoin este o unitate USB. Ca urmare, nu este nevoie să aibă înlocuitori de hârtie pentru Bitcoin. Prin urmare, o marfă cu aur ca pot fi comercializate la fel de ușor mai ușor chiar și-ca bani de hârtie, fără pericolele economice de bani de hârtie. Crypto-valută este de aur pentru 21stcentury și Realcoin inversează complet beneficiile cripto-valută.

Efectuarea legătură într-un cripto-monedă la moneda Fiat sursa sa de valoare face complet lipsit de valoare pe termen lung. Realcoin se va deprecia ca dolarul se depreciază, iar utilizatorii Realcoin lui vor suferi toate durerile implicate în faza de bust al ciclului actual de afaceri Federal Reserve-indusă. Realcoin nu oferă nimic nou într-adevăr, atunci. Se face mai ușor decât să tranzacționeze cu o monedă care este pe un drum spre dezastru. Este de fapt o versiune de înaltă tehnologie a standardului de schimb de aur, ceea ce a permis Statelor Unite și Marea Britanie pentru a lua lumea de pe o plimbare cu roller-coaster a inflației care sa încheiat cu Marea Depresiune. Și pentru ce motiv? Este ideea de a face o monedă digitală care nu supere guvernul? În cazul în care este așa, atunci ce este punctul? Motivul pentru care atât de multe guverne sunt agresivi față de Bitcoin este că amenință monopolurile lor asupra livrărilor de bani din țările lor respective, pe care mulți în comunitatea think Bitcoin este un lucru bun! Are Brock Pierce, membru al consiliului director al Fundației Bitcoin, într-adevăr nu înțeleg asta?

Realcoin nu este nimic mai mult decât un nou sistem de plată digital care va fi complet supus capriciilor guvernului Statelor Unite și Federal Reserve. Aceasta rezolvă nici una dintre problemele cu care se confruntă cu adevărat importante Bitcoin, cum ar fi Bitcoin centralizare minieră. Prin urmare, nu prea are nici un sens ca de ce Brock Pierce a decis să se concentreze atenția asupra creării Realcoin, mai degrabă decât a face treaba lui, care pledează pentru Bitcoin.

Deci, se pare ca în cazul în care Fundația Bitcoin într-adevăr nu va face nici un progres în cadrul comunității Bitcoin în ceea ce de fapt, îmbunătățirea protocolul este în cauză. Din fericire, vom avea în curând o alternativă la Fundația Bitcoin. Lighthousewill Mike Hearn, sperăm, oferă o platformă în cazul în care dezvoltatorii crowdsourcing descentralizat Bitcoin poate fi compensată în mod adecvat pentru activitatea lor în îmbunătățirea protocolului de bază a lui Bitcoin.

Știri asociate


Post Altcoin

Schema GAW Miners este dezvăluită în cele din urmă

Post Altcoin

O analiză a Bitcoin împotriva Litecoin și aur împotriva argintului

Post Altcoin

Cum de a cumpăra Dash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Căutați să lucrați și să vă plătiți în Bitcoin? Iată câteva site-uri web care vă pot ajuta

Post Altcoin

Introducere în tranzacționarea Bitcoin

Post Altcoin

Potcoin este unde este! O introducere în Potcoin

Post Altcoin

Cum să vă protejați portofelul Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin și returnări pe termen scurt

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar este gata să plece

Post Altcoin

Darkcoin a fost adăugat la piețele de droguri Darknet

Post Altcoin

Progresul lui Bitcoin este o combinație de platforme viitoare Imposibile, parte 2: Counterparty, Open Bazaar și multe altele

Post Altcoin

Dogecon SF: O petrecere care a fost surprinzător de serioasă