Podul Bratislava acceptând Worldcoin În timp ce Alianța WDC a lansat lansarea portofelului revoluționar Turtle Drunk | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Podul Bratislava acceptând Worldcoin În timp ce Alianța WDC a lansat lansarea portofelului revoluționar Turtle Drunk

Podul Bratislava acceptând Worldcoin În timp ce Alianța WDC a lansat lansarea portofelului revoluționar Turtle Drunk

Worldcoin Allianceis mândru să anunțe următorul pas major în istoria Worldcoin. După fixarea unor probleme de compatibilitate în ultimele 14 de zile, în cele din urmă Worldcoin stabil portofel versiunea 1.0.1 nou-nouț și - nume de cod „Beat Turtle“ - a fost lansat pentru public acum câteva momente. Acest portofel revoluționar este echipat cu caracteristici care sunt toate despre flexibilitate sporită atât utilizatorilor și dezvoltatorilor parte. Înainte de aceasta, o franciza de metrou din Bratislava utilizat Cryptodiggers' Android Terminal de plată pentru a accepta plăți Worldcoin.

New Wallet Caracteristici deschizand calea pentru un viitor Prosperă Worldcoin

Beat Turtle este primul cripto-walletever să conțină o configurație și actualizare prietenos expertul utilizator. „Disponibilitatea generală Upgrade System Service“ (Gauss) permite novici cripto pentru a inițializa cu ușurință portofelul lor personale. Utilizatorii nu vor mai trebui să actualizați manual software-ul: Gauss verifică în mod regulat pentru modificări și alerte ale utilizatorului imediat ce upgrade-uri sunt disponibile. În cadrul domeniului de aplicare al utilizatorilor gauss au libertatea de a alege ce actualizări pentru a instala (excepție: upgrade-uri critice de sistem) și se pot abona la canalele pentru a filtra tipul de actualizări el sau ea dorește să le primească. Această caracteristică are avantajul, că utilizatorii Worldcoin poate decide dacă pentru a încerca pachete beta sau să aștepte pentru emisiile finale.

Kevin Quasarano, unul dintre dezvoltatorii de plumb, adaugă cu mândrie: „Sunt atât de încântat de noul portofel 1.0.1! Worldcoin este prima monedă cripto folosind QT 5.3 și un sistem de actualizare automată. Sistemul de actualizare este pur și simplu uimitor. Acesta oferă utilizatorilor posibilitatea de a actualiza portofelul cu ușurință atunci când sunt adăugate noi caracteristici. Sunt foarte fericit cu dedicarea echipei și a comunității în curs de dezvoltare în timp ce acest lucru. Nu pot să aștept să văd ce lucruri noi comunitatea va face următoarea!“

Gauss este prima caracteristica furnizată de către serverul de aplicație nou-nouț „Pulzar“, care a fost codat complet de la zero. Acesta permite dezvoltatorilor Worldcoin Alianței pentru a oferi plugin-uri portofel, fără a atinge oricare din sistemele vitale de bază.

Sandwich-uri Subway purchasable cu Worldcoin: Bratislava

Recent, echipa Cryptodiggers Slovacia pe baza a dezvăluit noua lor aplicație Android Terminal de plată. Aceasta permite companiilor să accepte cu ușurință plăți Worldcoin (BTC & LTC, de asemenea, sprijinite) cu orice smartphone sau dispozitiv comprimat - nici un echipament special necesar în afară dintr-un cont API, care trebuie să fie stabilit la grefieri CryptoDiggers.eu.Store suficient să introduceți prețul în dolari SUA sau euro, iar aplicația calculează automat valoarea Worldcoin echivalentă. Acesta generează apoi un QR-cod, care trebuie să fie scanat de către client pentru a declanșa plata. Procedura a fost destul de ușor de convingătoare pentru o sucursală metrou din Bratislava să pună în aplicare aplicația în afacerea lor.

Deși Peter Bešina și echipa sa motivată a înregistrat companynot mult timp în urmă, acestea ar putea atinge deja obiective substanțiale. CryptoDiggers la scurt timp a început magazinul lor online listarea doar peste 5000 de articole (în principal electronice precum aparate) și a dezvoltat plugin-uri cripto-valută pentru sisteme majore de magazin on-line în ce mai ușor de acceptat Worldcoin, Bitcoinand Litecoin. O ramură de metrou de adoptare a unei soluții CryptoDiggers subliniază importanța unor astfel de sisteme ușor de utilizat și de a stimula motivația echipelor chiar mai departe, așa cum descrie Peter Bešina:

„Eu pot folosi în cele din urmă portofelul Worldcoin Android pentru a cumpăra ceva care este un obiect palpabil, fizic. Foamea a venit cu instinct, așa că am crezut că sistemul nostru de POS-ar putea încheia zilele de furie în căutare de mărunțiș. Acesta a fost stabilit la metrou (Parickova Street, Bratislava), în cazul în care mă duc să mănânc destul de des. Nu pot descrie bucuria pe care a trecut prin creierul meu după ce am intrat și a plătit pentru prima dată! Am cumpărat un Tonului și sub BMT italian, cu un cookie de ciocolata si preferata mea bea Pepsi, cu - desigur -! Worldcoin“

Despre Worldcoin

Worldcoin (WDC) este în prezent cel mai rapid Criptomonedă, folosind protocoale similare cu Bitcoin, în lumea avansată monedă digitală. Întrucât Bitcoin va fi nevoie de până la 20 de minute pentru a confirma o plată, tranzacțiile Worldcoin au o finalizare țintă la doar 30 de secunde, rivalizand viteza tranzacțiilor efectuate cu carduri de credit. Acest lucru face ca Worldcoin unic, cu un potențial nelimitat în utilizarea de zi cu zi de vânzare cu amănuntul. Acesta este unul dintre multele avantaje Worldcoin are peste majoritatea monedelor digitale.

Despre Worldcoin Alliance

Worldcoin Alianța reprezintă un grup de utilizatori motivați Worldcoin care voluntar timpul și expertiza lor de a dezvolta Worldcoin într-o monedă alternativă legitimă. Membrii noștri provin din întreaga lume, inclusiv Marea Britanie, SUA, Canada, Olanda, Hong Kong, Finlanda și Austria.

Știri asociate


Post Altcoin

Schimbarea revoluționară a Reddcoin: Dovada vitezei de mers (PoSV)

Post Altcoin

Cum se generează Bitcoins de pe computerul de acasă

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) este acum înarmat cu Multisig

Post Altcoin

Cum să-mi aleg Bitcoins: un ghid simplu pentru începători

Post Altcoin

16 calculatoare Bitcoin minunate și utile

Post Altcoin

SpaceBIT pentru a oferi un nou mod de a finanța explorarea spațiului

Post Altcoin

Tutorial despre cum să vă conectați la portofelul Reddcoin POSV

Post Altcoin

Explicând prețul scăzut al Reddcoin și un apel pentru transparență

Post Altcoin

Ce este Ripple? O privire în interiorul Crypto 2.0

Post Altcoin

Dogecon SF: O petrecere care a fost surprinzător de serioasă

Post Altcoin

Patru fapte despre portofelele Bitcoin pe care trebuie să le cunoașteți

Post Altcoin

EasyMiner de la Myriad aduce Myriadcoin piețelor noi