Calea Potcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Calea Potcoin

Calea Potcoin

Există o mulțime de cryptocurrencies acolo, (și, datorită naturii cripto) unii dintre ei s-au dedicat îndeplinirea nișe specializate. Așa cum am arătat anterior, este convingerea mea sinceră că Bitcoindrew este valoarea inițială de la cea mai de succes Emporium de droguri pe Internet Silk Road. Drogurile nu au ieșit de stil, și capacitatea de a le achiziționa în anonimat aproape total a fost o victorie mare pentru unul dintre cele mai mari industrii din lume. Prin urmare, nu a fost chiar o surpriză atunci când o grămadă de echipe de dezvoltator a decis să sară la bordul bandwagon și se dedice buruienilor cel mai iubit din lume.

 Potcoin: canabisul industrie Criptomonedă

Potcoin

Auto-profesat moneda oficială a industriei de canabis, este ușor de cel mai de succes, așa cum am menționat mai înainte. Iar secretul că succesul nu este deloc surprinzatoare: au construit o comunitate puternică de la sol în sus. Comparativ cu dogecoin (una dintre cryptos care niciodată nu reușește să mă surprindă cu reziliența) comunitatea Potcoin este mic, subreddit Potcoin are doar un simplu 1769 de abonați, cu aproximativ un nou post pe zi. Cu toate acestea, este mult mai mare decât oricare dintre cryptos verzi concurente și nu văd nici un semn de acest atenueaza.

În cele nouă luni care Potcoin a fost în jurul ei au dezvoltat o prezență activă pe YouTube, datorită eforturilor lui Mad Potcoin, un nume pe care eu personal nu ar fi ales din cauza problemelor de marcă (Oh, cine păcălesc? Nu într-adevăr pasă de problemele de copyright), care continuă să posta actualizări săptămânale pe Potcoin în sine, dar și alte știri de canabis pe care comunitatea s-ar putea găsi interesante.

Inovațiile Potcoin și creștere companii

O inovație majoră a venit sub forma programului oficial Potcoin Ambasador. Administrat de Alec Rochford, Chief Marketing Officer, cei care dețin participații reale în Crypto (ca mine), se pot aplica pentru a reprezenta marca (pe care am făcut-o). Responsabilitatea acestei poziții a fost că ar merge apoi afară și a obține comercianți să accepte Criptomonedă, răspândirea de acceptare și creșterea circulației.

Acum, mai mult de câțiva oameni citit că punctul anterior și a spus: „Hei, asta e doar o grămadă de afaceri, omule. Unde e aspectul comunității ați menționat? Care este o întrebare corectă, recunosc. Pentru asta, voi direcționa atenția asupra Potfunder, inițiativa crowdsourcing visat de mult timp entuziast potcoin (și adoptatorul timpurie) Ironhammer5. Campania lor cel mai mare succes de până acum a fost de 200.000 de potcoins ridicate pentru cercetarea in natura si tratament pentru nastere defect sindromul X fragil, care provoaca retard mental.

Pentru pasionații de sport există site-ul de jocuri de noroc Potbetza pentru fanii de fotbal, arte martiale mixte, și canabis. Îmi imaginez că ei vor începe să adauge alte sporturi la mix, dar acesta este un început interesant. Tu, în general, nu cred că despre oameni fumat marijuana si intra in lupte (pentru că este aproape imposibil de făcut), dar există un număr surprinzător de oameni care se bucura de fumat un castron si la vizionarea altor oameni intra în lupte. Pentru bani, desigur, pe care un loc de muncă și nu face personal.

Echipa de dezvoltare Potcoin este în creștere

Există, de asemenea, o listă tot mai mare de noi dezvoltatori de pe echipa care au început hangouturi bilunare pe Google+ (și ați crezut că nimeni nu a fost folosind acest serviciu.), Condus de Nick Iverson, echipa continuă să crească, deoarece acestea se adaugă noi programatori interesați creșterea Potcoin.

În „Bandele din New York“ Martin Scorsese a lui Daniel Day Lewis menționează modul în care cineva care controlează cele cinci cartiere ale orașului poate face să se întâmple ceva, un sentiment repetat de George RR Martin în „Cântec de gheață și foc“, deoarece cinci degete sunt bune, dar un pumn este mult mai puternic. Adevărul ideii este exprimată de către Target Corporation, care îi place să folosească sloganul „Puterea multora, puterea de unul.“ Din moment ce am folosit pentru a lucra pentru Target pot spune sincer că nu cresc foarte mare în conducerea dacă nu îmbrățișează (sau a da impresia de îmbrățișând), această filozofie. O armată de veverițe este încă o armată, și un milion folosind un cripto paharul sau stupefiantele pentru a cumpăra accesorii, flori, sau orice altceva este încă o economie viabilă. Valoarea de piață a Potcoinmay au scăzut în ultimele săptămâni, dar la fel are prețul de Bitcoin, și cred că e din același motiv: ele sunt de fapt folosite pentru activitatea comercială, deși Bitcoin la o scară mult mai largă.

Atunci când un cripto încetează să mai fie un magazin de valoare, și devine o monedă, prețul va scădea și comercianții care le vinde pe schimburi. Asta înseamnă doar că un nou val de adoptatori poate veni și să ia acele cryptos înapoi din circulație, de conducere, astfel ciclul de rentabilitate. Cred că doar timpul va arăta dacă am dreptate.

Știri asociate


Post Altcoin

6 Pași pentru a evalua dacă o criptare alternativă merită investiția

Post Altcoin

Bitcoin ca investiție pe termen lung

Post Altcoin

Cum de a cumpăra Dash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Actualizări monetare: Mutarea în 2015

Post Altcoin

Cum să comerțului cu Bitcoins și să nu te arestezi

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin și Revoluția Bazarului Deschis

Post Altcoin

Pietrele predau Crypto to Everyone

Post Altcoin

Ce este Dogecoin

Post Altcoin

Vindem Litecoins cu Paypal pentru numerar USD sau EUR

Post Altcoin

O analiză a Bitcoin împotriva Litecoin și aur împotriva argintului

Post Altcoin

10 Instrumente utile pentru a rămâne conectat la piața Bitcoin

Post Altcoin

4 motive pentru care stup este un portofel revoluționar Bitcoin