EasyMiner de la Myriad aduce Myriadcoin piețelor noi | Romanian.globalsciencecollaboration.org

EasyMiner de la Myriad aduce Myriadcoin piețelor noi

EasyMiner de la Myriad aduce Myriadcoin piețelor noi

Myriadcointeam lansat EasyMiner Beta v1today, marcând începutul campaniei sale de a aduce miniere Myriad la noi piețe în afara celor care cuprinde în prezent scena Criptomonedă. Noi credem ajunge la noi piețe vor contribui la progresul Myriad ca monedă, ca un eliberator financiar, și ca un vehicul de investiții. Prin furnizarea de nou-veniți cu un instrument care face mineritul nu mai complicată decât înființarea iTunes, Myriadcoin și cadrul său multi-dovada-de-muncă va întruchipa distribuția echitabilă și oportunitate înfloritoare în zonele miniere Bitcoin nu mai este în măsură să ajungă.

Ce este EasyMiner Myriadcoin lui?

EasyMiner este un pachet software cu un nume de over-the-top conceput pentru a elimina toate spellcastings minuțioase, chinuitoare tehnologice o persoană medie, simte că trebuie să le îndeplinească pentru a mina aceste „monede magice ca Bitcoin“. Încă în versiune beta (dar de lucru!), Pachetul Easy Miner include cel mai recent software miniere tuning auto pentru algoritmii 4 GPU sau CPU Myriadcoin lui (Colac, Scrypt, Myriad-Groestl și qubit), portofel Electrum Myriad pentru acces rapid si simplu la monede minat, și conexiuni p2pool pentru fiecare algoritm. EasyMiner v1 nu include software-ul pentru minerit SHA256d, al cincilea algoritm Myriad lui, deoarece se presupune că nou-veniții nu sunt conștienți de ceea ce sunt ASIC-uri în acest moment.

Cum se face Myriadcoin miniere mai ușor?

Noul utilizator descarcă software-ul pur și simplu, unzips-l într-un dosar, și a făcut clic fișierul the spune „RunMeToMine“. Programul solicită utilizatorului să actualizeze cele mai recente drivere de placa video (dacă este necesar) și să scrie în jos semințele lor Electrum (și de ce este atât de important!), În cazul în care acest lucru este prima dată instalarea acestuia. După aceste două aspecte de menținere carte, utilizatorul selectează apoi pur și simplu, care algoritm pentru a mea într-un prompt finală prin apăsarea numărul (1-4), care corespunde algoritmului din meniu. Software-ul propriu-zis se execută miniere, se conectează la p2pool propriu-zis, și auto-piese sine pe zbor în funcție de capacitățile CPU sau GPU utilizatorului. Deci, din punctul de vedere al utilizatorului tot ce trebuie să faceți este să actualizeze un driver (poate), scrie câteva cuvinte, și apăsați un număr pentru a începe miniere Myriadcoins? Cu nici o cunoaștere a modului în care funcționează miniere? Cu nici o vânătoare masivă pentru fișierele de configurare corespunzătoare în funcție de modelul lor GPU si algoritm? Nu căutați piscine și imaginind cum să se alăture, cum să editați fișierele lor BAT, și modul de configurare a plăților la adresa portofelele? Nr de zece ore de încărcare de portofel lor Myriadcoin înainte de a putea utiliza sau începe să vedeți plăți vin? Uşor!

Ce urmează pentru EasyMiner Myriadcoin lui?

Mai avem nevoie de testeri beta pentru a ne ajuta să găsim bug-uri și să ofere sugestii în timp ce încearcă să re-live ce a fost ca imaginind cum a mea pentru prima dată. De asemenea, avem nevoie de utilizatorii de Linux și Mac pentru a ajuta software-ul de lucru pe PC-urile lor respective (EasyMiner funcționează numai pentru Windows 2000+ 32- și 64-biți până în prezent). Sprijin Nvidia are încă nevoie să fie adăugată (funcționează numai pe procesoare AMD și GPU până în prezent). Ne-ar dori să obțină niște GUIs frumos și grafică pentru a ajuta la a face procesul de exploatare mai atrăgător vizual pentru noul utilizator, de asemenea. Mai multe link-uri de informare și descărca pentru EasyMiner Beta v1 Myriad pot fi găsite pe site-ul nostru aici: http://myriadplatform.org/easyminer/

Știri asociate


Post Altcoin

Implosionul Ripple

Post Altcoin

4 motive pentru care stup este un portofel revoluționar Bitcoin

Post Altcoin

Cum să cumpărați cardan (ADA) în 3 pași simpli: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Cum să cumpărați Lumini stelare în 3 pași simpli: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Rise of Potcoin

Post Altcoin

Cum de a cumpăra Zcash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Bit-thereum - Potențialul lui Bitcoin, Ethereum și Orisi, partea a doua

Post Altcoin

Este Dogecoin Dead? Sau se va ridica Doge?

Post Altcoin

Cum să cumperi NEM (XEM) - un ghid pentru începători

Post Altcoin

Monedă Briefs actualizări recente, și în curând să fie implementate Caracteristici

Post Altcoin

Cum să cumpărați Litecoin cu Paypal, un card de credit sau un transfer bancar

Post Altcoin

Cum de a cumpăra Dash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători