Interviul: Brandon Kurtz de la Vertcoin Athlete | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Interviul: Brandon Kurtz de la Vertcoin Athlete

Interviul: Brandon Kurtz de la Vertcoin Athlete

Este dificil pentru un altcointo obține dreptul de fel de atenție. Este nevoie de ceva special pentru a atrage un utilizator, investitor sau miner. Ar putea fi logo-ul, ar putea fi numele, ar putea fi un post aleatoriu care atrage reddit cineva din. Campania Vertcoin sportiv sa început să genereze exact acest tip de likeability necorporal prin apelarea la sport și de fitness fani. M-am așezat cu Brandon Kurtz, mușchiul din spatele operațiunii pentru a afla mai multe.

Î: Atletism nu este primul lucru care apare în capul meu când mă gândesc de monedă electronică. Plimbare-ne prin cum ai venit cu Vertcoin sportivului.

A: La momentul creării Vertcoin sportivului, am fost în două lucruri: moneda digitală și să fie difuzate. O mulțime de zilele mele au fost cheltuite cercetarea Criptomonedă, a învăța cum a mea, sau pur și simplu de a posta pe forumuri. Îmi place să curgă, și îmi place Vertcoin, așa că am decis să fuzioneze cele două! La început, a fost doar de gând să fie pentru mine un mod de a promova Vertcoin la maratonul din Berlin. Foarte curând după campania a crescut, am decis să deschidă ușile pentru oricine care a vrut să participe. Sunt folosind sport și atletism pentru a crește gradul de conștientizare a Vertcoin, dar de fapt este orientat mai degrabă spre obtinerea conversația cu privire la început monede alternative. 

Q: Ce inițial ați atras de Vertcoin?

A: Aspectele tehnice ale monedei și comunitatea. Echipa de dezvoltare este mare și Vertans sunt pasionat. Cu toții ne dorim să vedem moneda succes!

Î: Obținerea de mai multe persoane vorbesc despre valute alternative este cheia, cum faci asta cu Vertcoin atlet?

A: Creșterea gradului de conștientizare va conduce la adoptarea pe scară largă. Cu Vertcoin atlet, oricine poate petrece câteva Vertcoinor Bitcoin (pentru cei care nu pot fi în măsură să facă schimb direct la Vertcoin încă) pe un tricou și să devină un ambasador pentru mișcarea de monedă digitală. Vertcoin Sportivul este proiectat pentru a fi la nivel local. Oricine poate lua parte, iar sponsorizările le putem oferi sunt, în general, pentru echipe / sportivi locale în căutarea unui ajutor mic. Pentru moment, totul se face la nivel local. Dacă o persoană într-un oraș mic poartă un tricou Vertcoin atlet și vorbește despre moneda digitală cu prietenii și familia lor, cred că e un bun starter.

Î: Deci, oamenii te văd rulează în dvs. Vertcoin atlet tricou, ce au conversatiile fost ca?

A: Nimeni nu se oprește cu adevărat și mă întreabă în timp ce eu sunt afară de funcționare, dar acestea sunt expuse la logo-ul Vertcoin. Într-un an sau doi, ei pot spune ei înșiși, „Îmi amintesc că tipul alergați cu logo-ul ca pe cămașă.“ Există o mulțime de grupuri care rulează aici, toate care îndeplinesc, în general, la un bar după aceea, și atunci conversatiile se întâmplă. În cazul în care iau un interes în aspectele tehnice ale monedei alternative, atunci voi discuta asta cu ei. În cazul în care acestea sunt mai interesați de ceea ce Vertcoin atlet face în termeni de sport și atletism, atunci vom vorbi despre asta. Trebuie încă să găsească un bun pas lift, așa că am merge la fel ca în profunzime ca se simt confortabil. 

Î: Deci, orice discuție despre sport și de promovare a conduce la o discuție de sponsorizări. Bitcoin și Dodgecoin fac. Vom vedea Vertcoin pe partea laterală a unei mașini NASCAR?

A: În timp ce îmi place ceea ce Bitcoin și Dogecoinhave fost în măsură să realizeze în termeni de sponsorizare la acest nivel, niciodată nu a fost principalul obiectiv al Vertcoin sportivului să facă același lucru. Vertcoin Sportivul serveste mai mult ca un branding atletic decât o face ca o singură reclamă pentru moneda. Înainte de NASCAR, MMA, si Colegiul de jocuri castron de fotbal, comunitatea Vertcoin a sponsorizat un runner-amator ISH din Colorado. Este speranța mea că eu pot face același lucru pentru alții. Desigur, susțin toate aceste sportivi monede sponsorizat și evenimente sportive. Josh Înțelept este cu siguranta soferul meu preferat NASCAR și eu sap ceea ce face pentru comunitate! În ceea ce crește comunitatea Vertcoin, ne vom uita cu siguranță în a face lucruri de genul asta, de asemenea.  

 

 

 

 

 

 

Știri asociate


Post Altcoin

Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea I

Post Altcoin

Bit-thereum - Potențialul lui Bitcoin, Ethereum și Orisi, partea a doua

Post Altcoin

Cum să revendicăm Bitcoin Cash și să îl vindeți pentru Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Tutorial: Cum să utilizați portofelul Darkcoin și Darksend

Post Altcoin

Cum se generează Bitcoins de pe computerul de acasă

Post Altcoin

Jesse Powell de la Ripple demisionează

Post Altcoin

Segwit2x, UASF și Fox posibil - Iată ce trebuie să știți

Post Altcoin

Cryptocurrencies anonime: istoria lor pe scurt

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar este gata să plece

Post Altcoin

Ethereum ridică 6.4 milioane USD în primul trimestru al vânzării Genesis

Post Altcoin

Este Dogecoin Dead? Sau se va ridica Doge?

Post Altcoin

Alpha Alpha 7 Release Wallet