FIMK - Revoluționarea economiei Finlandei cu criptocurrency | Romanian.globalsciencecollaboration.org

FIMK - Revoluționarea economiei Finlandei cu criptocurrency

FIMK - Revoluționarea economiei Finlandei cu criptocurrency

Svante Lehtinen a fost revoluționează în liniște și cu atenție economia în Finlanda. Cu proiectul său non-profit FIMKrypto, el a lucrat cu o echipa de programatori si strategi pentru a încerca o nouă metodă de stabilire a bogăției comune în cadrul unei națiuni. Obiectivele ambițioase includ asigurarea unui venit de bază pentru fiecare cetățean finlandez de calificare, recompensa de stimulente pentru participare, și în cele din urmă îmbunătățirea generală a calității vieții persoanelor finlandeze. Lehtinen speră învățarea din greșelile altcoins anterioare, alături de execuție atentă a strategiei pe termen lung, va ajuta la FIMK stabili o fundație solidă în frontiera digitală. El a declarat:

Din punct de vedere operațional de marketing și cu siguranță ne-am învățat că hyping moneda și merge pentru boom-ul rapid, nu este durabilă. De asemenea, din distribuția Auroracoin a devenit evident faptul că dintr-o dată „parașutare“ este o modalitate destul de teribil de a distribui venitul național de bază. FIMKrypto dilueaza efectul ofertei de valută suplimentar prin creșterea valorii venitului de bază încet numai pentru utilizatorii care afla despre FIMK ei înșiși și vă înscrieți în mod voluntar. În acest fel, expansiunea trece organic prin cuvânt din gura.

În timp ce obiectivele au fost mult mai ample, Lehtinen a cunoscut un succes imens în timpul călătoriei spre adoptare mai largă a unei monede digitale finlandez. După ce a ridicat peste 533 bitcoinsto lansarea proiectului, echipa FIMK are planuri pentru organizarea de a crește prezența lor în următorii patru ani. Unul dintre cele mai recente etape lor a fost lansarea noului lor portofel.

Mofo Wallet și dezvoltare viitoare

Mofo Walletis o dezvoltare FIMK care are scopul de a obține cea mai bună combinație de securitate și accesibilitate. Portofelul este bazată pe HTML5, și accesibile de pe orice dispozitiv. Ceea ce separă acest lucru de la alte portofele online este că dincolo de doar o parolă, dispozitivul accesarea contului va avea nevoie de un fișier stocat pe sistem. Acest lucru permite utilizatorului să aibă securitatea unui portofel plin de pe desktop, dar, de asemenea, au compatibilitate pentru mai multe dispozitive asociate cu portofele online.

Lehtinen a comentat că:

Vreau să fac oamenii reconsidere ceea ce înseamnă bani, adică. Transferul și stocarea de valoare, viziune care Fiatul tradițională este un fel de a pierde aceste zile. Aceste lucruri sunt înrădăcinate în voința de a contribui la îmbunătățirea lumii. Fiecare ființă vie are valoare. Problema este că canalizarea în mod corespunzător pentru a susține chiar și bunăstarea creaturii în sine. Deci, acestea sunt motivele; și încercarea de a aduce valoare oamenilor nu-așa-bine-off cărora le place să-și petreacă zilele în scris posturi forum a fost primul pas. A trebuit să transgresa rapid la locuri mai eficiente, cum ar fi de stabilire a unui Criptomonedă cvasi-națională.

Știri asociate


Post Altcoin

Bitcoin ca investiție pe termen lung

Post Altcoin

Anonimatul Cryptocurrencies Partea I - Protocoalele existente și Zerocoin

Post Altcoin

Creșterea lui Reddcoin în anul pieței ursului Bitcoin

Post Altcoin

Introducere în tranzacționarea Bitcoin

Post Altcoin

De ce Reddcoin este moneda socială

Post Altcoin

Investiții pe termen lung

Post Altcoin

Ce este Dogecoin, moneda de caritate?

Post Altcoin

Ethereum ridică 6.4 milioane USD în primul trimestru al vânzării Genesis

Post Altcoin

Anonimatul Cryptocurrencies Partea a II-a - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Testul de înșelătorie Bitcoin - 10 instrumente pentru a determina dacă o afacere Bitcoin este legitimă

Post Altcoin

SEC Investigarea preliminară în mineri GAW confirmat, și informațiile scurgeri

Post Altcoin

Mastercoin și Omniwallet Beta