Ce este Darkcoin, moneda anonimă? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ce este Darkcoin, moneda anonimă?

Ce este Darkcoin, moneda anonimă?

Este de multe ori a susținut că Bitcoinis anonim, dar oricine care înțelege sistemul știe că acest lucru nu este adevărat. In timp ce Bitcoin poate fi pseudonimă dacă este folosit foarte atent, chiar și pentru atingerea acestui nivel de anonimat este dificil. Darkcoinwas creat pentru a oferi posibilitatea de a realiza adevărata anonimatul printr-o monedă digitală, și introduce mai multe caracteristici noi care să o diferențieze de restul.

Cum este Darkcoin Mining unic?

În primul rând, Darkcoin se bazează pe dovada-of-muncă (POW), cum ar fi Bitcoin, dar cu o inovație uriașă. In locul folosirii SHA-256like Bitcoin sau Scryptlike Litecoin, Darkcoin foloseste 11 runde de diferite funcții hash. Datorita multitudinii de diferite funcții în miningalgorithm ea lui, fezabilitatea unui ASIC este redus în mod semnificativ. De fapt, dezvoltatorii ar putea adăuga chiar și în funcții suplimentare în cazul în care hashing este creat un ASIC, care ar face instantaneu aparatul învechit. In timp ce ASIC-urile nu sunt neapărat rău, pentru o monedă, cum ar fi Darkcoin este mai bine să plece miniere pe scară largă.

În al doilea rând, Darkcoin este de a lua o poziție unică pe recompensa bloc difficultyand. Dificultatea Darkcoin este re-orientat fiecare bloc folosind un algoritm roman, dezvoltat exclusiv pentru Darkcoin, cunoscut sub numele de întuneric Gravity Wave. Recompensa bloc nu este reglat strict de numărul de bloc, ca majoritatea monedelor digitale, dar în schimb se folosește formula: 2222222 / (((dificultate 2600 +) / 9) ^ 2).

Ce face Darkcoin mai mult decât Anonim Bitcoin?

Anonimatul monedei se bazează pe funcționalitatea unui program numit Darksend, care rezolvă problemele cu Bitcoin în care utilizatorii ar putea fi urmărite pe baza uitam de ieșire de intrare a tranzacțiilor. Cu Bitcoin, în cazul în care un utilizator cumpără un serviciu sau un produs pentru 0.1205693 BTC (sau orice alt număr arbitrar), atunci tranzacția a legat practic portofelul au trimis BTC de la, precum și orice alte portofele, care pot fi ușor legate, prin tranzacții, la acea singură persoană. Cu excepția cazului în care un utilizator folosește numai Bitcoin care au fost minat solo, și niciodată nu se amestecă fonduri între portofele, este foarte dificil să se mențină orice nivel de adevărat anonimat după o tranzacție le leagă de o achiziție cunoscută.

Cu toate acestea, soluția oferită de Darksend a pus în aplicare, practic, un uscător de rufe în Darkcoin. Un pahar amesteca monede de utilizatori, pentru a ascunde sursa lor, iar Darksend face acest lucru într-un mod ingenios. Dacă utilizatorul 1 are 100 darkcoins, și vrea să plătească utilizatorului 2 20 darkcoins de la faptul că, atunci când Utilizator 1 trimite lui 20 darkcoins, Darksend ia de fapt, toate cele 100 de monede hisher, și ia 100 de monede de la mai mulți alți utilizatori dintr-o dată, și le amestecă toti impreuna. Apoi, cele 300 de monede sunt împărțite în bucăți de cantități variabile, care sunt plasate în multe portofele. Unele dintre aceste portofele sunt proaspete, portofele goale care sunt conectate în contul utilizatorului 1 lui, altele sunt conectate la alți utilizatori care de intrare 100 darkcoins și 20 du-te în portofelul utilizatorului 2 lui. Datorită acestui amestec, și generarea automată de noi adrese de portofel, care sunt accesibile utilizatorului 1, este imposibil să se determine cât de mult darkcoin 1 utilizator a fost de fapt de cheltuieli, sau care monedele heshe deține în prezent.

În cazul în care va Darkcoin merge de aici?

Darkcoin este o monedă foarte unic, și are potențialul de a fi moneda anonim că mulți vrut Bitcoin să fie. Este puțin probabil să atingă nivelul de succes Bitcoin a atins, cel puțin în viitorul apropiat, deoarece natura Darkcoin va face inacceptabil pentru multe guverne, consumatori, sau întreprinderi. Cu toate acestea, există o comunitate mare de utilizatori care ar putea beneficia foarte mult de la acest sistem, și care dă posibilitatea de a se dezvolta într-o foarte importantă piesă, extrem de valoroasă a lumii pentru moneda digitală.

Știri asociate


Post Altcoin

Rise of Potcoin

Post Altcoin

Este vorba despre blocul de blocuri, nu despre Bitcoin

Post Altcoin

Ghid: 4 Programe Nasty care va Hijack fișierele dvs. pentru Bitcoins

Post Altcoin

Ethereum ridică 6.4 milioane USD în primul trimestru al vânzării Genesis

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar este gata să plece

Post Altcoin

Anonimatul Cryptocurrencies Partea I - Protocoalele existente și Zerocoin

Post Altcoin

Gavin Andresen vă arată cum să implementați o protecție a fișierelor de portofel cu doi factori

Post Altcoin

Ce este Dogecoin

Post Altcoin

Bitcoin ca investiție pe termen lung

Post Altcoin

Statul Dogecoin

Post Altcoin

Ce sunt Altcoins?

Post Altcoin

Cum de a cumpăra Zcash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători