BTC.com Vândut lui Josh Garza de la mineri GAW | Romanian.globalsciencecollaboration.org

BTC.com Vândut lui Josh Garza de la mineri GAW

BTC.com Vândut lui Josh Garza de la mineri GAW

Recent, BTC.comwas domeniu vândut pentru ~ 1.000.000 $. În timp ce nu este surprinzător faptul că un domeniu LLL.com ar aduce un astfel de preț ridicat, și, de fapt, este oarecum surprinzător faptul că aceasta special, ca BTC înseamnă Bitcoin, a fost doar pentru 1.000.000 $, ceea ce face ca acest important este cine achiziționat.

Tot ce pot spune acum este că va revoluționa complet modul în care oamenii gândesc despre și de a interacționa cu cryptocurrencies. Face parte din motivul pentru care am început această companie. Rămâneţi aproape!

Cine este Josh Garza, ceea ce este GAW, și ce impact are aceasta asupra Bitcoin ca un întreg?

În timp ce Minerii Gaw poate părea ca acesta este un nou companyworking, Bitcoin bazat pe extinderea dincolo de mașini miniere, care este oarecum consolidată de deschis site-ul de rețea forumssocial Miners Gaw lui, Hashtalk, care este încă un pic înșelătoare. De brandhas Gaw fost implicat în mai multe industrii, și a existat de ceva timp.

Cu cat GAW original (Great Auk fără fir), care a oferit servicii de internet în zonele rurale, în New England, a fost creat în 2005 de către Garza și o echipă de parteneri. Din acel moment, GAW a dat naștere nu numai Minerii Gaw, dar, de asemenea, voce Prodigy, care este o companie telephany ce permite utilizatorilor să stabilească propriile lor de rutare a apelurilor și oferă apeluri de conferințe de afaceri și GAW Labs, care pare a fi acum compania-mamă, și R & D braț de GAW.

Intrarea lui GAW recente, și o creștere rapidă, în Scrypt, și Bitcoin Miningindustry nu este la fel de surprinzător, atunci când ia în considerare activitatea anterioară. Minerii Gaw nu este doar o companie de pornire, cu puține fonduri. Ea are fondatori cu succes înainte, și capacitatea de a finanța cheltuielile necesare într-o astfel de operațiune de mare.

Deci, ce Achiziționarea de BTC.com GAW lui Mean pentru GAW Brand, și viitorul lor cu Bitcoin?

Aceasta este adevărata întrebare. Ce este Josh Garza, iar restul echipei GAW, de planificare pentru BTC.com? Este pur și simplu o modalitate de a converti mai multe vânzări pentru compania mașini miniere existente? Este o parte a proiectului Prime? Sau această parte dintr-o nouă direcție pentru marca GAW?

În realitate, este imposibil să știe până când el, sau un membru al echipei sale, decide să-l dezvăluie. Personal, sper că este legată de realizarea proiectelor Prime, și sper că dl Garza a fost corect în a spune că va „revolutiona modul in care oamenii cred despre și de a interacționa cu cryptocurrencies.“ Cu toate acestea, numai timpul va spune.

Știri asociate


Post Altcoin

Cum să cumperi NEM (XEM) - un ghid pentru începători

Post Altcoin

Segwit2x, UASF și Fox posibil - Iată ce trebuie să știți

Post Altcoin

Cloud Mining - profitabilă sau o evoluție a unei înșelători?

Post Altcoin

Broc Pierces Realcoin este o idee proastă, și acesta este motivul pentru care

Post Altcoin

Kickstarter pentru sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

6 sfaturi pentru a vă ajuta să călătoriți cu Bitcoin

Post Altcoin

Cum de a analiza prețul lui Bitcoin ca un pro

Post Altcoin

Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea a II-a

Post Altcoin

6 Pași pentru a evalua dacă o criptare alternativă merită investiția

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Marți - Deveniți un expert Bitcoin Safety

Post Altcoin

SpaceBIT pentru a oferi un nou mod de a finanța explorarea spațiului

Post Altcoin

Raportul zilnic Bitcoin: CheapAir acceptând Dogecoin și Litecoin, DigitalTangible Gold la Bitcoin Exchange și multe altele