Coin Scurt ziar de zi cu zi: Twitch.tv și Dogecoin, Apple Pay, AMA Gavin, Bitcoin Ransomware, și Tecnisa | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Coin Scurt ziar de zi cu zi: Twitch.tv și Dogecoin, Apple Pay, AMA Gavin, Bitcoin Ransomware, și Tecnisa

Coin Scurt ziar de zi cu zi: Twitch.tv și Dogecoin, Apple Pay, AMA Gavin, Bitcoin Ransomware, și Tecnisa

După o lungă pauză, raportul zilnic pe scurt monede a revenit! O mulțime se întâmplă în lume moneda digitală, și aici sunt unele evenimente recente pe care le-ați pierdut.

Twitch.tv Acceptă dogecoin

 

Mai devreme astăzi, prin intermediul Twitter, serviciul de streaming video online masiv, Twitch, a anunțat că acestea sunt acum accepta Dogecoinfor planul lor de abonament Turbo.

Glumind, și energic, comunitatea de Dogecoinis un meci mare pentru site-ul orientat spre comunitate Twitch lui. Shibes au fost foarte entuziasmat de știri. Mulți dintre ei le-au cumpărat deja un abonament folosind dogecoin, iar prețul monedei a crescut cu 17%, de la știri.

Apple a cu plată dublă Incarcatura Utilizatorii săi

Revendicați Bitcoinrival, ca investitor chiar Bitcoin Marc Andreessen lăudat, a taxat dublu multe este usersfor achiziții. În timp ce utilizatorii descriu experiența de utilizare Apple a Pay as convenabil și ușor, au fost frustrat și supărat pentru a vedea că au fost taxat de două ori pentru fiecare plată au făcut cu serviciul. O dezvoltare foarte interesantă, și unul care scoate în evidență unele dintre aspectele negative ale unui sistem centralizat de plată. Acesta este încă un alt exemplu de avantajele Bitcoin lui.

Cu toate acestea, Apple cu plată tocmai a început, și vom vedea cum e de dezvoltare se desfășoară.

La începutul Bitcoin Coder, si Fundatia Bitcoin sef Scientist, Gavin Andresen, a avut un AMA Ieri

Om de știință șef Fundația Bitcoin a răspuns la chemarea Reddit, și sa supus unei AMA. El a răspuns la multe întrebări, variind de la dacă el este încă în contact cu CIA, la gândurile sale cu privire la altcoins. Se pare că Gavin este foarte entuziasmat cu privire la toate utilizările non-valută ale blockchain. Cu toate acestea, Gavin nu este un fan al Altcoins, și a declarat că orice inovație în Altcoins pot fi adăugate cu ușurință la Bitcoin.

Mai mult, el crede că Stills Bitcoin trebuie să aibă o furculiță greu pentru a supraviețui și de scară în mod corespunzător, și a menționat că echipa de dezvoltare de bază se deplasează departe de portofel QT. În cele din urmă, într-o declarație de asigurare, el a afirmat că este foarte încrezător că nu există bug-uri majore în codul Bitcoin lui.

Ransomware Susține Guvernul italian Calculatoare sechestrat Bitcoin

Un virus, pe care am raportat pe câteva luni în urmă, sa răspândit recent prin intermediul rețelei de calculatoare guvernamentale theItalian lui. Virusul ar cripta fișiere și amenință să-i numai în cazul în care decriptarea Bitcoins au fost livrate la adresa furnizată. Suma de 400 de euro, pentru fiecare fișier, dublat după trei zile, în cazul în care nu a fost plătită în prealabil.

La fel ca cele mai multe guverne, la nivel federal, guvernul italian a fost foarte sperios a monedei on-line, dar nivel local a avut nici un contact cu Criptomonedă. Ofițerii de poliție au fost șocați să afle că ei nu au putut urmări tranzacțiile Bitcoin după ce au plătit infractorii cibernetici. Potrivit ofițerilor, hackerii au avut chiar tupeul să le spună dacă au avut probleme să le contacteze.

Acest lucru se întâmplă într-un moment în care UE a început să se concentreze asupra criminalității legate de Criptomonedă este sigur de a avea un impact.

Tecnisa devine Merchant mai mare Bitcoin în America Latină

Brazilian firmei imobiliare, Tecnisa, a anunțat că acceptă Bitcoin. Ca urmare, este acum cea mai mare afacere din America de Sud pentru a accepta Bitcoin. Aceasta este o veste deosebit de impresionant pentru Brazilia, care are un puternic, dar luptă, comunitatea Bitcoin.

Tecnisa se alătură numeroase companii din America de Sud care procesează plata Bitcoin prin intermediul procesorului de plată Criptomonedă, BitInvest. Tecnisa de marketing și mass-media manager, Gustavo Reis, a declarat Coindesk,

Noi credem că un $ 1,8 miliarde R, companie de capital deschis ca Tecnisa, va împinge adoptarea în toate părțile contorul: clienții vor avea mai multe opțiuni de utilizare și comercianții vor avea un volum mai mare de tranzacții pentru a explora.

Știri asociate


Post Altcoin

Bytecoin (BCN) O criptocurrency cu adevărat anonimă

Post Altcoin

Cum se generează Bitcoins de pe computerul de acasă

Post Altcoin

Ce este Darkcoin, moneda anonimă?

Post Altcoin

SpaceBIT pentru a oferi un nou mod de a finanța explorarea spațiului

Post Altcoin

BTC.com Vândut lui Josh Garza de la mineri GAW

Post Altcoin

8 moduri de a nu pierde niciodată o actualizare crucială Bitcoin

Post Altcoin

Criptarea PGP - un ghid pentru începători

Post Altcoin

Pietrele predau Crypto to Everyone

Post Altcoin

Ethereum ridică 6.4 milioane USD în primul trimestru al vânzării Genesis

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) este acum înarmat cu Multisig

Post Altcoin

Dogecoin acceptat de Twitch.tv!

Post Altcoin

Calea Potcoin