Anonimatul Cryptocurrencies Partea I - Protocoalele existente și Zerocoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Anonimatul Cryptocurrencies Partea I - Protocoalele existente și Zerocoin

Anonimatul Cryptocurrencies Partea I - Protocoalele existente și Zerocoin

Una dintre cele mai mari allures de cryptocurrencies este capacitatea lor de a evita detectarea, fie de către agențiile guvernamentale sau de alți ochi indiscreti. În urma scandalului Snowden, cererea de securitate online a cunoscut o creștere extremă. Instrumentele de confidențialitate existente în Bitcoinmust să fie evaluate pentru a concluziona dacă este anonim sa proprie. Ideal Criptomonedă ipotetic pentru anonimat, împreună cu încercările curente, trebuie de asemenea să fie investigate. Cryptonote, limitele sale, și strategii de implementare fezabile factor foarte mult în capacitatea totală pentru cryptocurrencies anonime. În cazul în care un Criptomonedă cu totul anonim poate fi creat, acesta va scrie un nou început pentru ambele tranzacții on-line și pentru libertatea de limitările impuse de guverne.

Bitcoin este un instrument descentralizat, care permite crearea și trimiterea de fonduri aproape instantaneu pe orice distanță. Cu toate acestea, fondurile sunt documentate într-un registru publică cunoscut sub numele de blockchain. Istoria orice tranzacție este disponibilă în mod public, pentru a permite vieții private minime. Ordinare adresele de protocol Bitcoin acest lucru folosind chei publice ca elemente de identificare, nume lungi și complexe, în timp ce ascund identități individuale. Clientii Bitcoin genera, de asemenea, multe chei publice pentru a ajuta la legarea o singură adresă a unei persoane. Cu toate acestea, aceste giulgiului nu sunt suficiente pentru a menține identitatea unui individ care trimite fonduri ascunse de orice vânător dedicat. Bitcoin spălătorii sunt o soluție comună, servicii care se amestecă tranzacțiile la istoricul tranzacțiilor obscure.

Protocoalele existente în Anonim Criptomonedă

În prezent, Bitcoin poate fi orientată în mare măsură spre anonimat. CoinJoin și CoinSwap sunt două mecanisme puternice pentru a face acest lucru.

CoinJoin paste împreună mai multe tranzacții să confunde identitatea fiecărei tranzacții. Fiecare schimb de Bitcoin este legat de o listă de identificare a rezultatelor de către un dignature sigital. Tranzacția este invalidată în cazul în care producția totală este mai mică sau egală cu valoarea de intrare, iar taxele tranzacțiile sunt colectate de către mineri. Acest sistem este utilizat pentru a apăra Bitcoin împotriva contrafacerii. CoinJoin este dificil de impliment bine, deoarece încearcă să facă valori de ieșire cât mai consecvente, astfel încât să se evite gruparea acestora la valorile de intrare. Ieșirile rezultate nu pot fi cheltuite în același moment, deoarece acest lucru le identifică ca un singur grup. Două părți distincte trebuie să fie implicate într-o alăture și nici nu poate fi un sistem de server centralizat, care poate fi compromisă. CoinJoin nu este cu adevărat pusă în aplicare cu succes în acest moment, dar DarkWalletintends pentru a realiza pe deplin potențialul său.

CoinSwap amesteca tranzacții fără un server central, chiar și peste blockchains separate. Rezultatul este similar cu CoinJoin. Este ca și în cazul în care doi utilizatori schimbate chei private în persoană, cu toate acestea, blockchain nu poate vedea monedele deplasate, acesta poate detecta doar tranzacția ca o anomalie. În cazul în care aproape nici utilizatorii folosesc acest sistem, tranzacțiile lor pot fi schimbate pur și simplu, pe baza acestei. Nu există instrumente care pun în aplicare în prezent, acest lucru în totalitate.

Potențialul pentru o Criptomonedă cu Total Anonimatul

Dovezi zero cunoștințe au capacitatea de a oferi o cale complet nedetectabil pentru fonduri, incluzând atât originea și destinația lor. Bitcoin tranzacțiile sunt publicare, în esență, blocuri care ieșirile hărții vechi la cele noi. În schimb, dovezi-zero cunoaștere ar vedea mineri publicarea lor într-un set de tranzacții valabile. Aceste tranzacții hartă vechiul set de fiecare ieșire la setul de fiecare ieșire nou. Acest lucru poate fi înlesnită prin obligarea beneficiarului de a alege adresele de destinație și să distribuie fiecare în mod individual între diferite mineri, numai miner care are bloc și beneficiarul ar ști unde fondurile merg. Valoarea tuturor fondurilor ar fi vizibile și de urmărire ar putea fi realizat prin compararea sumelor care se scad și adăugate între conturi. Un remediu pentru acest lucru este cunoscut sub numele de valori homomorphically-criptate. Acest lucru ar permite alăturarea mai multor servicii fără a expune datele fiecărui serviciu la altul, în acest caz, serviciile fiind portofelul și blockchain.

Pentru a face acest calcul-zero cunoaștere, creatorul protocolului ar fi date secrete care le conferă capacitatea de a formula dovezi false. Aceste dovezi false permit creatorului de a crea fonduri de la voință, fără a fi detectate. Dincolo de această slăbiciune colosală, calculele necesare nu sunt fezabile pentru moment. Protocolul vede, de asemenea, defecte în acumulator de încredere, lipsa de cercetare în domeniu, și incapacitatea de a detecta un colaps economic din cauza obscuritate pana cand economia este dincolo salvatoare.

Potential Zerocoin pentru Anonimatul în Bitcoin

Zerocoinattempted zero cunoaștere și a condus la restricții extreme. Acest lucru a fost dezvoltat într-un protocol mai eficient, care permite plăți private directe pentru valorile ascunse, cunoscute sub numele de Zerocash. Zerocoin și Zerocash funcționează în cadrul rețelei Bitcoin ca o serie de extensii și restricții la protocolul de pre-existente. Nici emitent monedă centralizată este necesară pentru a emite Zerocoins. Chiar dacă multe noduri sunt compromise, protocolul Zerocash va fi în continuare în măsură să funcționeze, deoarece acesta poate fi distribuit pe scară largă în rândul utilizatorilor Bitcoin, care nu necesită aplicații de la terțe părți sau software suplimentar. Direct la egal la egal la egal tranzacții permit, de asemenea, pentru o securitate. Utilizatorii converti înregistrate în mod public în Bitcoins anonim Zerocoins, care pot fi apoi trimise la alți utilizatori Zerocoin, acestea pot fi, de asemenea, convertit înapoi în Bitcoins, deși acest lucru nu este necesar ca Zerocoins poate fi folosit pentru orice tranzacție. Defectele majore cu Zerocoin sunt că fiecare monedă trebuie să aibă aceeași valoare, nici Scripting poate fi permisă, și a fost necesară o cantitate mare de muncă pentru a merge în optimizări speciale. Proiectul a fost inițial o extensie a protocolului Bitcoin, care a permis utilizatorilor să se amestece propriile monede.

În părțile viitoare, ciclul bizantin, DarkWallet, și alternativele la anonimat total va fi discutată.

Știri asociate


Post Altcoin

Fluttercoin: o idee nouă în alternative la Bitcoin

Post Altcoin

6 tutoriale de tranzacționare Bitcoin care merită citite

Post Altcoin

Ghidul complet de utilizare Bitcoin anonim în jurul Web

Post Altcoin

Darkcoin a fost adăugat la piețele de droguri Darknet

Post Altcoin

Un ghid minuțios simplu pentru Cryptocurrency pentru algoritmi X

Post Altcoin

Sex și singurul Bitcoin

Post Altcoin

Este Dogecoin Dead? Sau se va ridica Doge?

Post Altcoin

Segwit2x, UASF și Fox posibil - Iată ce trebuie să știți

Post Altcoin

Patru fapte despre portofelele Bitcoin pe care trebuie să le cunoașteți

Post Altcoin

California, un pas mai aproape de legalizarea Bitcoin

Post Altcoin

Pietrele predau Crypto to Everyone

Post Altcoin

Cum să cumperi Monero în 3 pași simpli: Un ghid pentru începători