4 motive pentru care stup este un portofel revoluționar Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

4 motive pentru care stup este un portofel revoluționar Bitcoin

4 motive pentru care stup este un portofel revoluționar Bitcoin

Concurența este obtinerea acerbă pe câmpul de luptă Bitcoinwallet, cu concurenți de succes venind acum din toate părțile spectrului - mai ales că Apple undă verde pentru portofelele Bitcoin pe iOS. Acum, că avem o mulțime de opțiuni pentru stocarea Bitcoin practic pe orice dispozitiv, următorul pas logic este de a afla care sunt cele mai bune.

Am examinat anterior stupului Bitcoin walletand a dat-o evaluare foarte pozitivă. Cu toate acestea, această reexaminare a fost doar aplicația Android, și mai multe updateshave a avut loc de atunci în țara Hive - în special eliberarea unui portofel web care rulează pe HTML5 și este compatibil cu toate browserele web moderne și chiar dispozitive mobile.

Această piesă va sublinia patru caracteristici distincte care fac Hive un portofel Bitcoin potențial revoluționar. Desigur, două dintre aceste caracteristici sunt doar parțial concretă și detaliată, ultima este doar o propunere, și nu toate caracteristicile sunt disponibile pe toate dispozitivele chiar acum. Dar luate împreună, totalitatea funcționalității Hive reprezintă un salt semnificativ înainte în ceea ce portofele Bitcoin sunt capabile.

1. Soluții inovative de securitate

Web Hive lui applicationsports o interfață HTML5 raționalizată și un portofel HD. În acest caz, HD nu reprezintă pentru „de înaltă definiție“, ci mai degrabă „deterministă ierarhică“ - un termen tehnic se referă la capacitatea de portofel de a se restabili cu doar un 12-cuvânt expresia de acces.

În esență, aceasta înseamnă portofelul nu trebuie să fie susținute, deoarece utilizatorul are nevoie doar să-și amintească sau notați-o anumită combinație de cuvinte. Cu acel singur cuvânt de 12 frază de acces, portofel lor web Stupul poate fi accesat de pe orice computer sau dispozitiv cu HTML5 activat cu o conexiune la internet.

Acest tip de securitate înseamnă că utilizatorul este în controlul deplin al Bitcoin lor. Cheile private nu sunt stocate pe un server centralizat, și nu este nevoie să aibă încredere Gmail sau Dropbox cu un fișier de backup. Portofelul este veșnic pe blockchain, și întotdeauna accesibile cu fraza de acces HD.

Acesta este un relativ nou plus față de protocolul Bitcoin - numit BIP32 - și a fost pus în aplicare doar cu câțiva clienți portofel, cum ar fi Electrum. Dar caracteristica este un plus foarte bun venit la Hive și va servi pentru a simplifica securitatea pentru utilizatorii ocazionali Bitcoin.

2. Suport pentru multiple Criptomonedă

Aplicația web Hive a lansat, de asemenea, cu o caracteristică unică pentru un portofel Bitcoin - suport pentru diferite cryptocurrencies, toate stocate în același portofel. Chiar acum există doar un sprijin pentru Bitcoin și Litecoin, dar dezvoltatorii sunt în căutarea de a adăuga cât mai multe cryptocurrencies posibil. S-ar putea crea chiar un APIthat independent poate conecta cu aproape orice blockchain și interogați-l ca o bază de date.

Nu numai că dezvoltatorii doresc să includă alte altcoinssuch populare ca Blackcoin, dar, de asemenea, active personalizate create de Crypto 2.0 platforme precum Counterpartyand Ethereum. Imaginați-vă posibilitatea de a căuta stocuri descentralizate companii, chiar din portofel Hive Bitcoin.

O astfel de omni-portofel ar fi cu adevărat inovatoare, deoarece chiar acum există opțiuni foarte limitate pentru stocarea mai multor monede. Se poate descărca și instala fie un client desktop Qt fiecărei monede este - incomod și de multe ori resurse ca - sau chiar a păstra monedele de pe un site centralizat de comerț cum ar fi Cryptsy sau Mintpal.

Având o modalitate sigură de a stoca mai multe tipuri de monede într-un singur loc ar fi un avantaj serios pentru comunitatea Criptomonedă. Acest lucru ar face Qt tradițional portofele învechit pentru nimic, dar de depozitare întregi blockchain, minerit și baterea. Aceasta ar elimina, de asemenea, riscul de a pierde bani în hacking atacuri asupra schimburilor centralizate.

3. Built-in App Store

Stupul este primul portofel Bitcoin pentru a avea integrarea nativă de aplicații de la terți, cum ar fi site-ul de tranzacționare Bitstamp sau joc de noroc Minefield. Am raved despre această funcție în comentariul meu de Hive, și eu încă mai cred că este una dintre cele mai tari caracteristici din orice portofel, chiar acum.

Magazinul de aplicații rămâne limitată la o mână de aplicații în acest moment, și nici unul dintre ele sunt deosebit de revoluționar. Dar acest lucru se va schimba odată ce aplicația câștigă mai multă popularitate, iar dezvoltatorii începe portarea serviciile web pe platforma Hive pentru a avea acces la un segment demografic.

Unele posibilități pe care le pot imagina includ aplicații full-suflate de jocuri de noroc cu sloturi, blackjack și texas hold'em (Sigilii cu bâte, cineva?); confidențialitate-intensificatori precum CoinJoin și DarkWallet; și piețe de desfacere descentralizate, cum ar fi OpenBazaar. Cu moneda digitală și o platformă de aplicații larg deschisă, cerul este cu adevărat limita.

Dezvoltatorii Stupul oferă un ghid util pe GitHubfor crearea de aplicații native, care sunt, în esență, doar pachete de CSS, HTML sau cod JavaScript care rulează în interiorul unei ferestre în interiorul stupului. După cum spune ghidul, „Puteți folosi cele mai multe caracteristici pe care le-ați aștepta de la un browser standard de web modern.“

4. Crowdfunding-Based Feature (propus)

În urmă cu un pic mai mult de două săptămâni, un dezvoltator Hive postat pe GitHub o idee pentru creșterea de dezvoltare moneyfor vizate de caracteristici Stupul specifice. Acest lucru ar permite donatorilor să voteze, în esență, pe ceea ce doresc dezvoltatorii să fie de lucru pe, și în mod direct să sprijine adăugiri specifice funcționalitatea Hive.

Are această viziune a crowdfunding suna familiar? Ar trebui, deoarece este foarte similar cu Lighthouse- lui Mike Hearn care, atunci când este eliberat, va permite oamenilor să finanțeze direct upgrade-uri specifice pentru protocolul de bază Bitcoin pe care doresc să lucreze la Hearn. Este un model de crowdfunding, care ar trebui să îmbunătățească relația adesea-detașată că dezvoltatorii au cu utilizatorii lor.

Mike Hearn chimed pe post-crowdfunding Hive lui, explicând modul în care funcționează proiectul său Farul și dacă ar fi compatibilă cu viziunea Hive pentru finanțarea upgrade-uri portofel. Hearn a încheiat cu un comentariu de lungă durată care să explice măsurile necesare care ar fi necesare pentru a integra Farul în stup.

Cu toate acestea, Hearn constată că „Farul nu este open source încă, astfel încât planul de mai sus, nu este greu de realizat până când nu este.“ Acest lucru se datorează faptului că Hearn vrea să facă cât mai mulți bani posibil off Farul înainte de al deschide către lume. Prin urmare, ar putea fi un timp înainte de a stupului are acces la această metodă crowdfunding special.

Luând Bitcoin Portofele la nivelul următor

Acestea au fost doar câteva caracteristici actuale și viitoare Stupul care a prins ochiul meu recent - de navigare github randamentele de profil stupului chiar mai multe caracteristici propuse, care ar putea obține puse în aplicare în viitor.

Este o vârstă interesant atunci când ne putem viziona în timp real modul în care dezvoltatorii sunt inventa noi modalități de a ne permite sa folosim banii, și chiar să fie în măsură să interacționeze direct și să sugereze îmbunătățiri. Un astfel de progres se va întâmpla chiar mai rapid timp ce progresează și concurența devine mai acerbă.

Rezultatul va fi aplicații de smartphone, complet personalizabil care fac incredibil de ușor și convenabil de a trimite și manipula banii cuiva în orice mod imaginabil. Este un mare viitor, într-adevăr, și Hive ajută să deschidă calea.

Știri asociate


Post Altcoin

13 Locuri pentru a verifica datele de pe piața Litecoin

Post Altcoin

Cum de a cumpăra Dash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

De ce Reddcoin este moneda socială

Post Altcoin

Sex și singurul Bitcoin

Post Altcoin

Implosionul Ripple

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) este acum înarmat cu Multisig

Post Altcoin

Beta review - Portofoliul social Reddcoin cu integrare în rețelele sociale

Post Altcoin

Criptarea PGP - un ghid pentru începători

Post Altcoin

Cum să cumpărați Litecoin cu Paypal, un card de credit sau un transfer bancar

Post Altcoin

Cum să obțineți Bitcoins - Un ghid pentru a câștiga Bitcoins rapid și gratuit în 2018

Post Altcoin

Anonimatul Cryptocurrencies Partea I - Protocoalele existente și Zerocoin

Post Altcoin

Regulile de aur: un ghid de bază pentru cumpărarea și utilizarea Bitcoins